Mistä löydän lentolippuni? Mitä asiakirjoja on otettava mukaan matkalle?

Varausvahvistuksesi ja matkustusasiakirjasi on lähetetty sinulle sähköpostitse varauksen yhteydessä. Löydät ne myös verkkosivustostamme. Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja varausnumerollasi. Oikeanpuoleisen sarakkeen yläosassa näkyy Tulosta vahvistus -kohta. Matkustusasiakirjat-kohta näkyy hieman alempana.

  • Vahvistus

Tulosta vahvistus ja ota se sekä voimassa oleva passi mukaan matkalle. Jos olet varannut hotellimajoituksen, myös hotellivoucher sisältyy vahvistukseen. Se tulee esittää sisäänkirjoittautumisen yhteydessä.

  • Matkustusasiakirjat

Tulosta matkustusasiakirja ja ota se sekä voimassa oleva passi mukaan matkalle. Matkustusasiakirja sisältää lentoyhtiön varausnumeron ja lippusi numeron.

Viimeisimmät lentotiedot löytyvät lentoyhtiön verkkosivuilta ja/tai osoitteesta www.checkmytrip.com, www.tripcase.com tai www.viewtrip.com. Siellä näet myös lentolippusi numeron ja lentoyhtiön varausnumeron. Se päivitetään 24 tunnin kuluessa varauksesta. Velvollisuutesi on tarkistaa lähtö- ja paluulentosi ajat lentoyhtiön sivustosta tai edellä ilmoitetuista sivustoista.

Kirjaudu syöttämällä sukunimesi ja varauksesi numero. Kun kirjoitat nimesi, älä käytä kirjaimia Å, Ä tai Ö. Esimerkiksi ÅKERLUND kirjoitetaan muodossa AAKERLUND, HÄGGSTRÖM muodossa HAEGGSTROEM ja ÖSTRÖM muodossa OESTROEM. (Ü = UE, Å=AA, Ä=AE, Ö=OE).