Nyt edulliset lentolippujen hinnat!

Tilaa uutiskirje

TravelPartnerin omat sivut


Henkilötietojen käsittely
TravelPartner noudattaa henkilötietolakia 22.4.1999/523. Rekisteröimällä tietosi sivustolla annat luvan sille, että TravelPartner saa käsitellä tietoja mainituissa tarkoituksissa.

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia henkilöstä jossain muodossa tallennettuja tietoja. Näitä ovat esimerkiksi nimesi, sähköposti- ja postiosoitteesi, puhelinnumero, laskutus- ja tilitiedot sekä muut itsestäsi ja perheestäsi antamasi tiedot Omat sivut -palvelun profiilin luonnin yhteydessä.

TravelPartner sivustolla antamiasi tietoja käytetään hallinnointiin ja laadukkaan palvelun tuottamiseen asiakkaille. Tietoja käytetään muun muassa siihen, että voimme tarjota pyydettyjä palveluita ja tuotteita, kertoa uutisista ja kilpailuista, lähettää tarjouksia tai muita tietoja, joista voit mielestämme olla kiinnostunut. Lisäksi tietoja käytetään tilastointiin ja sivuston sisällön kehittämiseen sekä tietokantojen päivittämiseen.

TravelPartner kuuluu konserniin, jonka emoyhtiö on eTRAVELi. TravelPartner pidättää itselleen oikeuden käsitellä ja luovuttaa tietoja vapaasti konsernin sisällä. TravelPartner pidättää itselleen oikeuden luovuttaa tietoja vapaasti muille osapuolille yrityksen tai omaisuuden myynnin tai oston yhteydessä tai eTRAVELista, konsernin muista yrityksistä muun osapuolen hankkiessa konsernin omaisuutta, ja henkilötietojen ollessa osa siirretystä omaisuudesta. Tietoja saavat muut osapuolet ovat ensisijaisesti toimijoita, jotka tarjoavat samankaltaisia tuotteita ja palveluita kuin TravelPartner.

Tietoja voidaan jakaa yhteistyökumppaneillemme ja muille tahoille, jotka toimivat TravelPartner toimeksiannosta, esimerkiksi alihankkijoille, tarkoituksena täyttää käyttäjän ja TravelPartner välinen sopimus. Lisäksi voimme luovuttaa tietoja muulle osapuolelle oikeudellisen vastuun toteuttamisessa tai jos laki tai tuomioistuin tätä edellyttää.
TravelPartner sivustolla antamasi tiedot, jotka eivät liity sinuun, esimerkiksi tiedot perheenjäsenistä ja ystävistäsi, tallennetaan vain omaan käyttöösi. Tämä tarkoittaa sitä, että TravelPartner ei käytä tietoja kyseisten henkilöiden yhteydenottoon tai käytä tietoja muulla tavoin.

Bonusten ansaitseminen ja käyttäminen

Bonusjärjestelmä on lakkautettu 10. helmikuuta 2014. Voit hyödyntää tätä aiemmin kertyneet bonuksesi profiilissasi ilmoitettuun päivämäärään eli kertyneiden bonusten viimeiseen käyttöpäivään mennessä. Käyttääksesi aiemmin ansaitsemasi bonukset tulee sinun olla sisäänkirjautuneena Omat sivut-palveluun ja bonukset ehdot tulee täyttyä. Bonusta ei voida hyvittää jälkikäteen. Kun haluat käyttää aiemmin ansaittuja bonuksiasi hotelleihin, varaathan hotellit kampanjasivustoltamme. Löydät kampanjasivut kun olet sisäänkirjautuneena Omat Sivut-palveluun. Huomioithan että ansaittua bonusta ei voi käyttää hotellivarauksiin jotka varataan hotellit-välilehdeltä Internet-sivustoltamme. Syynä uuteen käytäntöön ovat muutokset hotellipalveluntarjoajan kanssa sillä Travelpartner aloitti uuden yhteistyön Hotels.comin kanssa 1.huhtikuuta 2014.

1. huhtikuuta 2014 jälkeen rekisteröityneet uudet profiilikäyttäjät voivat käyttää tervetuliaisalennuksen 25 euroa sivustoltamme tehtävään lento+hotellivaraukseen. Sinun tulee olla kirjautuneena "omille sivuille" pystyäksesi käyttämään tervetuliaisalennuksesi 25 euroa. Huomioithan että alennusta ei voida hyvittää jälkikäteen.


Muutokset/lisäykset
Voimme milloin tahansa muuttaa käyttöehtoja tai tehdä niihin lisäyksiä ilman ennakkoilmoitusta. Muutetut ehdot julkaistaan sivustolla ja ne koskevat sivuston käyttäjiä tämän jälkeen. Huomioithan että Booking.comin varauksista ei ole mahdollista ansaita bonusta tai saada bonusalennusta.

Yhteydenotto
Käyttäjät vastaavat itse tietojen päivittämisestä sivustolla tai ottamalla yhteyttä TravelPartner. Jos haluat päivittää tai korjata antamiasi tietoja tai jos sinulla on palveluun, kerättäviin tietoihin, käyttäjäehtoihin tai oikeuksiisi liittyviä kysymyksiä tai mielipiteitä, lähetä viesti sivustomme Ota yhteyttä-osion kautta.

Header
Subject
Body
Footer